Endospheres Machine Customer Reviews

Talu ai nei, ua matou mauaina ni iloiloga lelei mai tagata faʻatau o Endospheres Machine. Na aumai talu ai nei e le tagata fa'atau se Endospheres Machine mai Shandong moonlight mo le fa'aoga i lana fale lalelei. O ana tagata fa'atau salon e matua'i fa'amalieina i'uga o togafitiga a le masini ma ua tu'uina atu ia te ia se igoa lelei.
Mrs. Smith (pseudonym) o se tagata o tausia e maualuga lona mana'oga mo le lalelei. Na tonu ia te ia e taumafai le Endospheres Machine togafitiga pe a uma le fautuaga a lana uo. Sa fa'alavelave muamua o ia i le maanuminumi i lona muaulu ma lona ua, ma sa fa'amoemoe e fa'aleleia le laina o lona papa'u ma ona vae ina ia maua ai se fa'alelei ma le fa'alelei.

滚轴-无水印
Togafitiga ma lagona
Na faamatalaina e Mrs. Smith lona aafiaga i togafitiga e manaia ma malolo. Endospheres Therapy e fa'aogaina ai le tele ma le mamafa o micro-vibrating balls e galue i luga o le pa'u ma aano o le tino, ma fa'aosofia ai le tafe toto ma le tafe o le lymph, fa'aolaina le metabolism ma le toe fa'afouina o le tino. O nei faiga uma e le lagona ai e tagata le le fiafia, ae pei o le fiafia i se fofo faʻamafanafana.
Ina ua mavae na o le tasi le togafitiga, sa vave ona iloa e Mrs. Smith le faaleleia atili. O maanuminumi i lona muaulu ma lona ua na iloa atu ua faaitiitia, ua atili ai ona laititi ma susulu. O le mea na sili ona faateʻia ai o ia, o le faʻaitiitia o le paʻu i luga o lona papaʻa ma vae na matua iloga foi. O lenei mea e le gata ina faʻaalia atili ai lona toʻa, ae faʻapea foi ona tuʻuina atu i lona ata atoa se foliga fou.
Ina ua mavae se vaitaimi o togafitiga faifaipea, sa matua faamalieina Mrs. Smith i le aafiaga o le Endospheres Machine. E le gata na ia vaaia suiga vaaia, ae o lona paʻu ma le mausali na faʻaleleia atili. O lenei fa'ai'uga fa'alelei atoatoa e tu'uina atu ai lona fa'atuatuaga i ona foliga vaaia ma fa'atagaina ai o ia e fa'alelei atili i aso uma o lona olaga.

压力显示 瘦身球治疗技术 部位 ems手柄 moonlight-滚轴详情-08

moonlight-滚轴详情-05 moonlight-滚轴详情-07 moonlight-滚轴详情-06
Endospheres Machine ua lauiloa mo ona tulaga faʻapitoa faʻapitoa ma le poto masani a tagata faʻatau. E mafai ona iloa i le mataupu a Mrs. Smith, o lenei togafitiga e le gata na ausia ai taunuuga mataʻina i le matagofie, ae sa iai foi sona sao taua i le faʻaleleia atili o le talitonuga ma le lelei o le olaga o le tagata o tausia. Afai o loʻo e suʻeina foʻi se fofo saogalemu ma aoga, Endospheres Machine e le masalomia o se filifiliga e tatau ona mafaufau i ai. O ana tekinolosi fou ma fa'amalieina i'uga o le a aumaia ai ia te oe se fa'afiafiaga fou ma le fiafia.


Taimi meli: Iul-09-2024