E faigata ona tupu laugutu laugutu. O a ni puipuiga pe a filifilia Diode Laser Hair Removal Machine?

01 Aisea e fai ai fo'i laugutu o teine

O lauulu laugutu o se lauulu masani i le tino o le tagata. E faia e le tane androgen tulaga ese i alii i luga o le lauulu. O lauulu laugutu tane e masani lava ona amata ona aliali mai i le taimi o le talavou, ae o laugutu fafine e aliali muamua. O se oloa faʻapitoa na faia e byrogens, lea e maua ai ituaiga e lua o lauulu e fesoʻotaʻi i le tino o le tagata: tasi o le male gonad hair; o le isi o le ituaiga ofrogen e le faʻapitoa ituaiga lauulu.

Diode Laser aveese lauulu (2)

1. E iai lauulu laugutu o tane ma fafine

O lauulu laugutu o se ituaiga o lauulu o le tino, o se ituaiga o lauulu i laugutu. O le lauulu e tupu mai i pores, ma o le ai ai follicles lauulu ma se paʻu. E masani lava ona i ai laugutu i laugutu. E masani lava, o laugutu o teine ​​e mama ma manifinifi, ma e faigata ona maua.

2. Leai ni masaniga taumafa maloloina

A aunoa ma le lelei o meaʻai, leai se faʻatulagaga masani, poʻo i totonu o se siʻosiʻomaga maualuga maualuga mo se taimi umi, o le a mafua ai le le atoatoa o le mafaufau ma faʻafitauli o le hormone, lea o le a aʻafia ai le tuputupu aʻe o laugutu laugutu.

, mea tau kenera

Soo se sela o le a aafia i hormones ma kenera o le tino i se tulaga patino, ma afai o se tagata o le aiga e tele lauulu, e oo lava i se teine ​​o le a tupu laugutu ona o le gafa. E le maalofia lea mea.

02 E mafai ona ou mu a'u i le fale?

1. E le mafai ona e soloia e oe lava ia

E sili le aua le faia e oe lava, aua e faigofie ona afaina ai lou gutu, ma o le a faʻaosofia ai foʻi lau follicles lauulu. E ono a'afia ai lou lauulu ma fa'aumi lou lauulu, ona maasiasi tele lea. E iai foʻi nisi o tagata suʻesuʻe lalelei e lagona o latou lauulu e matua uumi ma iloagofie. Afai e toso sa'o le laugutu laugutu, e ono mafua ai le mumū i le lotoifale. Aemaise lava i le taumafanafana, pe a vevela le tau, e faigofie ona afu, aua o le faʻaputuina o le suauu na poloka ai pores, lea e oʻo atu ai i le faʻatupuina o siama. O le a le eseesega i le va o le “faaleagaina”?

2. E mafai ona e fetuutuunai le faasologa muamua

Suia lou lava olaga, o le a tiga i le amataga. Tau lava o le ala po, o se mea faigata lea, ae mo ia lava, e tatau ona galue malosi! Muamua lava, e tatau ona e moe vave ma ala vave. Fa'aeteete 'aua ne'i 'ai mea'ai vevela i au mea'ai. 'A'ai atili mea'ai e tele vaitamini C ma vaitamini E e fa'atumauina ai le mafaufau lelei. Soʻo se faʻafitauli o le paʻu o le a faʻamalolo lelei.

3. Fa'aaogāina o le lalelei fa'afoma'i

O le laugutu laugutu e le o se auala faigofie ma le le mafaufau. Ole taimi nei ole DIODE LASER Hair Removal Machine cream. O le tau e taugofie ma e le tiga tele, ae e puupuu lava. E le gata i lea, o le maualuga-tech Diode Laser Hair Removal Machine technology, e pei o le laser hair removal, e mafai ai e aʻa lauulu lauulu o le lauulu ona maua tumau Diode Laser Hair Removal Machine, ae e le mafai ona ausia i le tasi pe faalua.

4. Laulu laugutu leisa

O le mataupu faavae o lona mataupu faavae e faapea e tusa ai ma galu eseese, eseese malamalama absorption lelei, e ala i le filifilia o le galu talafeagai, e ulu atu i le aʻa o le lauulu, ma o le melanin i le aʻa o le a mitiia se aofaiga tele o le laser, lea e faia ai le paʻu. i luga ole fo'i Ua malepelepe sela Pigment, e mafua ai ona pa'u'u lauulu. I lenei auala, e mafai ona faia le matafaioi o le Diode Laser Hair Removal Machine. E masani lava, afai e te faia ni nai taimi e tusa ai ma lau tulafono o le tuputupu ae o lau lauulu, e mafai ona e faia se matafaioi tumau.

O le tiga ma le a'afiaga o laugutu leisa DIODE LASER HAIR Removal Machine e fa'alagolago i le tulaga fa'apitoa o masini tipitipi ma fa'agaioiga. O le mea lea, e manaʻomia ai le aveeseina o lauulu laser e suʻe falemaʻi masani ma fomaʻi agavaa. Aloese mai le fa'aoga le talafeagai, e o'o atu ai i le melanin precipitation, lea e matua a'afia ai le vevela o le pa'u. O laugutu laugutu e mafai ona taʻua o se faʻailoga matagofie o se tagata, ma o le laugutu lauulu e leʻo faʻaalia faapitoa i le tino. E to'atele tagata e le tele ni lagona e uiga i laugutu laugutu. Ae ui i lea, mo nisi e fiafia i le lalelei, o le lauulu mafiafia i laugutu o se maʻila.

A'o le'i leisa laugutu laugutu, fa'aoga le kulimi ole Diode Laser Hair Removal Machine po'o le lipine e aveese ai le tele o lauulu e aloese ai mai le tu'u ai o ma'ila. I le taimi nei, o le tekinolosi leisa e masani ona faʻaaogaina e lua le malosi maualuga o le faʻamalama ultraviolet lona lua (guumi 460 nanometer) ma le infrared (umi o le galu o le 400 nanometer). O se fa'atuputeleina o le malamalama ultraviolet ei ai se malamalama filifilia ma le vevela e fa'aitiitia ai le malosi o follicles o lauulu a'o le'i fa'aumatia, ma aveese ai le pito i totonu o laugutu, laulaufaiva, fulufulu mata, eyeliner ma isi vaega o le gutu gutu, fa'apea fo'i ma le isu. lauulu, 'ava ma isi lauulu. O le malamalama lona lua o le ultraviolet e lua ituaiga o fusi moli ultraviolet: malosi infrared ma ultraviolet. O le aʻafiaga o le vevela malamalama e mafai ai e le malosi vevela i totonu o lauulu lauulu ona faʻaauau pea ona liua le malosi o le vevela i se taimi puupuu ma faʻaumatia lona fausaga totonu. O le mea lea, e tusa lava pe tele lauulu i laugutu, e mafai ona e faʻaogaina laugutu laugutu laser, aemaise lava le gau o laugutu o tama.


Taimi meli: Tes-13-2022