O le a le HIFU Machine?

O le maualuga o le faʻaogaina o le ultrasound o se tekinolosi e le faʻafefe ma saogalemu. E fa'aogaina ai galu o le ultrasound e taula'i e togafitia ai tulaga fa'afoma'i eseese, e aofia ai le kanesa, fibroids uterine, ma le matua o le pa'u. Ua masani ona faʻaaogaina i masini lalelei mo le siitia ma faʻamalosi le paʻu.
O se masini HIFU e faʻaaogaina le ultrasound maualuga e faʻafefe ai le paʻu i totonu o le loloto, ma faʻamalosia ai le toe faʻafouina ma le toe faʻaleleia o collagen. E mafai ona e fa'aogaina le masini HIFU i vaega fa'apitoa e fa'atatau i ai e pei o le muaulu, le pa'u i mata, alafau, auvae, ma le ua, ma isi.

2024 7D Hifu Machine tau falegaosimea
E faʻafefea ona galue le HIFU Machine?
Fa'avevela ma Toe Fa'afouina
O le maualuga o le malosi o le galu o le ultrasound e mafai ona ulu i totonu o le tino i se auala faʻatatau ma tuusaʻo, o lea e mafai ai e le vaega o togafitiga ona maua ai le vevela i se taimi puupuu. O le aano o le subcutaneous o le a fa'atupuina le fa'avevela i lalo o le vibration maualuga. Ma pe a oʻo i le maualuga o le vevela, o le a toe ola ma faʻateleina sela o le paʻu.
O le mea e sili atu ona taua, o le ultrasound wave e mafai ona aoga e aunoa ma le faʻaleagaina o le paʻu poʻo ni faʻafitauli i totonu o vaega faʻatatau. i totonu ole 0 i le 0.5s, o le ultrasound wave e mafai ona vave maua le SMAS (Superficial Musculo-Aponeurotic System). Ma i totonu ole 0.5s i le 1s, ole vevela ole MAS e mafai ona tula'i ile 65℃. O le mea lea, o le faʻamafanafanaina o le SMAS e faʻaosofia ai le gaosiga o le collagen ma le faʻafouina o le tino.

Aafiaga mata
O le a le SMAS?
O le Musculo-Aponeurotic System papa'u, e ta'ua foi o le SMAS, o se vaega o aano o le tino i foliga e aofia ai maso ma aano o manu. E vaelua ai le pa'u o mata i ni vaega se lua, o le tino loloto ma le papa'u. E fa'afeso'ota'i le ga'o ma le maso papa'u mata, lea e taua mo le lagolagoina o le pa'u o foliga atoa. O galu o le ultrasound maualuga e ulu atu i totonu o le SMAS faʻalauiloaina le gaosiga o le collagen. O lea e siitia ai le paʻu.
O le a le mea e fai e HIFU i ou foliga?
A tatou faʻaogaina le masini HIFU i luga o o tatou foliga, o le a galue le galu ultrasound maualuga i luga o o tatou paʻu mata loloto, faʻamafanafanaina sela ma faʻaosofia ai le collagen. O le taimi lava e vevela ai sela o le paʻu togafitiga i se vevela, o le a faʻatupuina ma faʻateleina le collagen.
O le mea lea, o foliga o le a alu i ni suiga lelei pe a maeʻa togafitiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le a faʻamalosi ma faʻamalosi o tatou paʻu, ma o le a faʻaleleia atili le maanuminumi. Ae ui i lea, o le masini HIFU atonu o le a aumaia ia te oe se foliga sili atu ona talavou ma susulu pe a uma ona e mauaina se taimi masani ma se vaitaimi faapitoa o togafitiga.

Aafiaga mata
Ole a le umi ole HIFU e fa'aalia ai i'uga?
I lalo o tulaga masani, afai e te mauaina le HIFU tausiga mata i se salon lalelei, o le a e vaʻaia le faʻaleleia o ou foliga ma lou paʻu. A maeʻa le togafitiga ma vaʻai i ou foliga i le faʻata, o le a e fiafia i le mauaina o ou foliga ua siitia ma faʻamalosi.
Ae ui i lea, mo se tagata amata mauaina togafitiga HIFU, e fautuaina e fai le HIFU 2 i le 3 taimi i le vaiaso mo le 5 i le 6 vaiaso muamua. Ona fa'amalieina lea o fa'ai'uga ma a'afiaga atoatoa e ono tupu i totonu ole 2 i le 3 masina.

 


Taimi meli: Sep-20-2024