Fa'amatalaga auiliili o le laser diode laser aveese lauulu

O le a le tele o lou iloa e uiga i le lagona masani o le laser diode laser hair removal?

Laser diode leisa masini aveese lauulu e uma ina ua uma ona susulu le lauulu i leisa, o le lauulu ma le lauulu follicle melanin vaega faaputuputu e mitiia se aofaiga tele o le malosi leisa ma mafua ai le vevela maualuga vave, lea e mafua ai ona faaleagaina le follicle o lauulu i le vevela maualuga ma ausia. aveese tumau lauulu.

E mafai ona vaʻaia mai le ata a maeʻa ona faʻafefeina e le laser le lauulu, ona mu ai lea o le lauulu ona necrotic ma pa'ū ese, ma faʻaumatia foʻi follicles lauulu.E tatau ona faailoa atu iinei e na o mea uliuli e mafai ona mitiia se aofaiga tele o le malosi leisa, o lea i le taimi o le diode leisa masini aveesea lauulu, toetoe lava o le laser malosi uma e mitiia e lauulu ma lauulu follicles, ae o isi paʻu po o isi paʻu faaopoopoga e faigata ona mitiia le malosi leisa. .

ata5

Aisea e mana'omia ai ona faia fa'atele taimi le aveeseina o lauulu leisa diode?

Naʻo le pulu lauulu o le lauulu i le vaitau o le tuputupu aʻe, o lona uiga, o le aʻa o le lauulu o loʻo i totonu o le lauulu lauulu, ma o le lauulu lauulu e tumu i le melanin ma mafiafia, lea e mafai ona mitiia le tele o le malosi laser e faʻaumatia ai le lauulu. follicle (fa'atasi ma le ata muamua).I le catagen ma telogen stages, o aʻa o lauulu ua uma ona vavae ese mai le lauulu lauulu, ma o le melanin o loʻo i totonu o lauulu lauulu ua matua faʻaitiitia foi.O le mea lea, a maeʻa ona faʻafefeina lauulu i nei vaega e lua e le laser, e toetoe lava a le faʻaleagaina le lauulu lauulu, ma pe a amata ona toe tupu A maeʻa le vaitau, e mafai lava ona faʻaauau pea ona tupu.I le taimi lea, e manaʻomia se faʻavevela lona lua e aveese ai.

E le gata i lea, i totonu o se vaega o lauulu, e masani lava e na o le 1/3 o le lauulu o loʻo i le taimi o le tuputupu aʻe i le taimi lava e tasi, e masani lava e tasi le masini e aveese ai lauulu leisa diode e mafai ona aveese pe a ma le 1/3 o le lauulu, ma le lauulu laser diode. aveesea masini togafitiga vasega e sili atu foi nai lo 3 taimi.

O a ni a'afiaga o le diode laser hair removal?

E ala i le mataupu faavae o le laser diode leisa lauulu aveesea masini, e mafai ona iloa ai e na o le leisa faaleagaina mea uliuli, e pei o lauulu ma lauulu follicles, ma isi vaega o le paʻu e saogalemu, o lea i lalo o le faagaoioiga sao, faaaoga se masini agavaa. e faia leisa diode leisa lauulu aveesea masini e matua saogalemu.

ata2

E afaina i le pa'u le masini e aveese ai lauulu le diode?

O le paʻu o le tino o le tagata o se fausaga faʻasolosolo malamalama.Ua maua e tagata atamamai o taotoga palasitika e ala i suʻesuʻega faʻataʻitaʻiga o le paʻu e pei o se vaega o le cellophane manino i luma o se laser malosi, o lea e mafai ai e le laser ona ulu malie i totonu o le paʻu ma oʻo atu i le follicle o lauulu.O loʻo i ai le tele o le melanin, o lea e mafai ai ona faʻamalieina le tele o le malosi o le laser ma mulimuli ane liua i le malosi o le vevela, lea o le a faʻateleina ai le vevela o le lauulu lauulu ma ausia ai le faʻamoemoe o le faʻaleagaina o le gaioiga o le lauulu lauulu.I le faagasologa o lenei faagasologa, talu ai e le mitiia e le paʻu le malosi o le laser, pe mitiia se vaega itiiti o le malosi o le laser, o le paʻu lava ia o le a le afaina i soo se auala.

ata4

Pe o le a afaina le afu pe a uma le masini e aveese ai lauulu leisa diode?

Ae ui i lea, o le toʻatele o tagata o loʻo popole pe a maeʻa le masini e aveese ai lauulu leisa diode o le a aʻafia ai le afu, e moni o le a le afu le pores pe a uma le masini aveese lauulu laser diode?O le laser o le laser diode laser hair removal machine na o le galue i luga o le melanin i le follicle o lauulu, ma e leai se melanin i le afu afu, o lea o le a le faʻafefe ai le malosi laser ma faʻaleagaina ai le afu, ma e leai se isi aʻafiaga leaga i luga. le tino o le tagata, o lea o le a le aafia ai le afu leisa diode leisa masini aveesea lauulu.

 


Taimi meli: Ian-16-2023