Download Alema Thomas' R&B/SOUL Single 'Crazy (feat. Sunomono)' – Out Now!

Shandong Moonlight Electronics Co., Ltd, o se kamupani Saina e faʻapitoa i le suʻesuʻeina ma le gaosiga o mea matagofie e pei o le diode laser hair removal, ua faʻasalalau le tatalaina o le latou pese fou "Crazy (feat. Sunomono)" saunia e Alma Thomas i le aso 14 o Me. 2021.

O le pese o se pese R&B/Soul ituaiga ma vibes faagaeetia i ai e mautinoa lava o le a lauiloa i musika i le lalolagi atoa.O upu e uiga i le lototele ma le faia o tulaga lamatia i le olaga e mafai e le toʻatele o tagata ona faʻafeiloaʻi ma talisapaia i nei taimi tatou te sailia uma ai musumusuga mo o tatou lava olaga.O lo'o fa'aalia ai ni toga lamolemole tu'ufa'atasia fa'atasi ma tu'aiga matagofie mai Sunomono - e fa'aopoopoina lelei i so'o se lisi!

O lenei pese fou na sau ina ua maeʻa ona faʻasalalau e Shandong Moonlight Electronics Co., Ltd isi ala e lua i le amataga o lenei tausaga - "Titanium" ma le "Broke My Heart in Two" - o ia mea uma na talia lelei e tagata fiafia i le lalolagi atoa.O loʻo faʻamoemoe le kamupani o lenei faʻasalalauga fou o le a faʻaauauina lona manuia manuia aʻo faʻafeiloaʻi le tele o tagata i latou igoa igoa i le taimi e tasi!

E le gata i lea, ua latou tuʻuina atu foʻi se faʻataʻitaʻiga o le pese lauiloa a Maroon 5 "Moves Like Jagger" - tuʻuina atu i le au faʻalogologo se isi filifiliga pe a latou mananaʻo i se mea e ese mai i le mea na ofoina mai e Alema Thomas ma lana uluai lisi o pese!E na'o le fa'aalia o le fa'amaoni o le 'au i tua o Shandong Moonlight Electronics Co., Ltd i le taimi e sau ai le fatuina o mea lelei mo latou tagata fa'atau - ia mautinoa e te siaki uma pese e tolu i aso nei!

Faatasi ai ma mea uma o loʻo tutupu i le taimi nei, o le i ai o musika faʻamalosi e pei o Crazy (faʻaalia ai Sunomono) atonu o le mea sili lea tatou te manaʻomia - e maua ai le faʻamoemoe ma le faʻamalosi e ui lava i tulaga o loʻo i ai nei.O lea ia aua nei galo e faʻalogo i lenei mea i se taimi vave aua e te le salamō ai!


Taimi meli: Mati-01-2023