Fautuaga mo le Ave'esea o Laulu Laser-Tolu Laasaga ole Tuputupu Laulu

A o'o mai i le aveeseina o lauulu, o le malamalama i le taamilosaga o le tuputupu ae o lauulu e taua tele.O le tele o mea e aʻafia ai le tuputupu aʻe o lauulu, ma o se tasi o auala sili ona aoga e aveese ai lauulu e le manaʻomia e ala i le laser hair removal.
Malamalama i le taamilosaga o le tuputupu aʻe o lauulu
O le taamilosaga o le tuputupu aʻe o lauulu e aofia ai vaega autu e tolu: o le anagen (vaega o le tuputupu ae), o le vaega o le catagen (vaega suiga), ma le telogen vaega (vaega malolo).
1. Vaega Anagen:
I le taimi o le tuputupu aʻe, e tupu malosi le lauulu.O le umi o lenei vaega e fesuisuiaʻi e faʻatatau i le vaega o le tino, itupa, ma kenera a le tagata.O lauulu i le anagen vaega e faʻatatau i le taimi o le faʻagasologa o le aveeseina o lauulu laser.
2. Vaega Catagen:
O lenei vaega o suiga e fai si pu'upu'u, ma ua fa'aitiitia le follicle o lauulu.E alu ese mai le sapalai o le toto ae tumau i le taula i le ulu.
3. Telogen Vaega:
I lenei vaega malolo, o le lauulu vavae ese e tumau pea i totonu o le follicle seia oʻo ina tulei i fafo e le tuputupu aʻe fou o lauulu i le isi vaega anagen.

Laser-Ave'esea-Fulu01
Aisea e lelei ai le taumalulu mo le aveeseina o lauulu?
I le taimi o le taumalulu, e masani ona faʻaalu e tagata le taimi itiiti i le la, ma maua ai le paʻu mama.O lenei mea e mafai ai e le laser ona faʻatatau lelei le lauulu, ma maua ai togafitiga sili atu ona lelei ma saogalemu.
O le fa'aalia o le vaega o lo'o togafitia i le la pe'a uma le togafitiga e mafai ona o'o atu ai i a'afiaga e le mana'omia, e pei o le hyperpigmentation ma le ma'u.O le itiiti ifo o le la i le taumalulu e faʻaitiitia ai le lamatiaga o nei faʻalavelave, ma avea ai ma taimi lelei mo le aveeseina o lauulu laser.
O le fa'auluina o lauulu laser i le taimi o le taumalulu e mafai ai ona lava le taimi mo le tele o sauniga.Talu ai o le tuputupu aʻe o lauulu e faʻaitiitia i lenei vaitau, e mafai ona faigofie ona ausia taunuʻuga umi.


Taimi meli: Nov-28-2023