O le mea muamua na tula'i mai le tulafono a Aikupito anamua o le DIODE LASER HAIR Removal?

Na pa'u ifo le susulu o le la i totonu o le maota pupula, ma na iu lava ina feala mai tagata i luga o le moega matagofie ina ua mavae se tasi po o le moe manaia.

O Aikupito anamua, e tu i le itu i matu sasaʻe o Aferika, sa lilo i mea lilo, ma na avea le aso o Farao o Aikupito ma mea lilo.

ata1

O le ā le mea muamua na manaʻo Farao Aikupito e fai?

Afai o le mea moni o loʻo taʻu mai le mea moni, e toʻatele tagata o le a faateʻia le tele o tagata.O le mea e manaʻo e fai e le o le laei ma le 'ai, ae o le Diode Laser Hair Removal.

Mo le tele o teine, o le Diode Laser Hair Removal e le o se mea fou i ai.E mafai ona toe faafouina ai le tino atoa, ae o Farao o se tagata, ma o le lauulu o se faailoga o hormones.Aisea na ia Diode Laser Hair Removal?

O le mea muamua e tu i luga i le Fa: Diode Laser Hair Removal

手柄1

I Aikupito, o lauulu ua manatu o se faailoga o le palapala palapala.

Aemaise lava mo Farao o le mamafa maualuga, o le lauulu e le faʻaaloalo i le atua o le lagi, o le mea muamua lea e fai e Farao pe a uma ona tu i luga o le Diode Laser Hair Removal.

Ma o tagata Aikupito anamua o DIODE LASER HAIR Removal e le o le DIODE LASER HAIR Removal lea e malamalama ai tagata i aso nei., sa pupula tele le tino o Farao.

O le mea moni, e na'o le fulufulu mata ma le isu o lo'o totoe e mafai ona tu'u e aunoa ma le tulafono o le tulafono a tagata Aikupito anamua, ae ona o le isu ma laumata e le faigofie ona fa'atino.

Ina ua aveese e Fa Lao lona lauulu, o le a toe faamamaina o ia.Na latou o mai i le faletaele ma se laa matagofie, ma savavali lemu i totonu o le tapu taele e ala i le tautua a le teine.

I le avea ai ma tagata sili ona maualuga i le lalolagi, o le vai taele a Farao e le o se vaitafe masani, ae o le vai mama ua fefiloi ma le ofu taele ua fefiloi ma le soda.

Pe a uma ona taʻele, ona amata loa lea ona fai ona ofu o Farao.Ioe, e ui lava o Farao o se tagata, ae latou te faaalu le tele o le taimi e fai ai teuga i aso uma.

Diode Laser aveese lauulu (2)

O le lanu laugutu susulu, ata mata mafiafia ma le eyeliner e setiina ai le Fa -biological fierceness.I loto o tagata Aikupito, e mafai ona atagia atu ai le mamalu o Farao.

Peitaʻi, e leʻi uma le faiga o laʻei, ma talu ai ua masalo foʻi le lauulu o Farao, e masani ona ofuina e Farao se wig e sui ai foliga o foliga.

O le mea uma lava, o le Farao o loʻo ola i se olaga faʻatauvaʻa e le mafai e tagata masani ona oʻo i ai, ae mulimuli ane, tatou te leʻi vaʻai i ai i o latou lava mata, o lea e mafai ai ona tatou mafaufau i ai e ala i mea faʻale-aganuʻu na totoe e le talafaasolopito.

Faatasi ai ma le suʻesuʻeina faifaipea o le tala faasolopito ma le faʻaauau pea ona maua e tala faʻaleaganuʻu, atonu e mafai ona tatou iloa le teʻi na aumaia e Aikupito anamua ia i tatou e ala i le vaaiga i se taimi lata mai.


Taimi meli: Nov-23-2022