O le a le aoga o nei lauulu e tolu i tamaitai?

1. Matamata mafiafia

I o tatou olaga, e mafai ona tatou iloa o tagata matutua ua leva ona ola i le tino e masani ona mafiafia, ma e oʻo lava i le umi o mata o le a umi atu.O fulufulu mata mafiafia e taʻu mai ai o le soifua maloloina e maloloina, o se faʻaaliga foi o le lava qi ma le toto.

Soprano Ice Platinum

Faatasi ai ma le lava qi ma le toto i totonu o le tino, o totoga eseese o le tino e mafai ona sili atu ona fafagaina e le toto ma le okesene.

2. Laulu loloto

Ou te talitonu o tamaitai uma e manaʻo e maua se lauulu uliuli, lea o le a le gata ina faʻaopoopoina ai faʻailoga i latou foliga taua, ae o le tagata atoa o le a foliga laʻitiiti ma sili atu ona lalelei.Ae ui i lea, o nisi o tamaitai i le olaga e samasama ma samasama, ma o latou lauulu e matua laiti lava, atonu o se faʻaaliga o le soifua maloloina leaga.

Afai o lau lauulu e pogisa ma mafiafia, e foliga mai e sili ona matagofie, lea o le a faʻamatalaina ai foi le faʻaalia o le fatu fatugaʻo.

Shen Jing, o loʻo lava le lauulu fatugaʻo, e le gata e mafai ona faʻalauteleina le fanau mai o le fatugaʻo qi, ae faʻaleleia foi le tino.Afai foi e sili atu lau lauulu, o uiga ia o le soifua maloloina lelei ma le umi o le ola.

I le ogatotonu o tausaga, afai o le lauulu e pogisa ma mafiafia, o le a seasea lava le paʻu o lauulu, lea e lava e faʻamaonia ai le malosi o le fatugaʻo ma le qi ma le toto e le faʻalavelaveina.O se ituaiga faʻaaliga foi lea o le soifua maloloina lelei ma le ola umi.

ata4

3. Migo lauulu

O uo tama'ita'i o le taumafanafana a Tamamatua e sili ona fefefe i le fulufulu o le lima.Talu ai o le taumafanafana o se vaitau o lima ma vae e faʻaalia, ma o uo tamaʻitaʻi e sili atu ona laʻei, o fafine e sili atu ona le talafeagai mo fafine e malosi le lauulu o loʻo i ai, o lea e taumafai ai uo tamaʻitaʻi e solo ese le lauulu.

O tamaitai e masani lava o ni meaola matagofie i mata o tagata lautele, o lea e le manaʻo ai uo fafine e faʻaumatia a latou lava ata.O le mea moni, atonu e le iloa e tagata uma o le sili atu le malosi o le lauulu o le lima, o le sili atu lea o le soifua maloloina o le tino.

O le lauulu o lalo lima e tele naua, o loʻo faʻatusalia ai le sebaceous glands i lalo o le lima, o le malosi lea o le gafatia o le tino.

ata5


Taimi meli: Feb-02-2023