O le a le vaitau e sili atu ona fetaui mo le aveeseina o lauulu leisa?

Autumn ma le tau malulu

Laser hair removal therapy lava ia e le faatapulaaina i le vaitau ma e mafai ona faia i soo se taimi.

ata8

Ae o le toʻatele oi latou o loʻo tulimatai atu i le faʻaalia o le paʻu lamolemole pe a ofuina lima pupuu ma sakete i le taumafanafana, ma o le aveeseina o lauulu e tatau ona faia i le tele o taimi, ma e mafai ona faʻamaeʻaina mo ni nai masina, o lea e sili atu ona talafeagai le aveeseina o lauulu i le autumn ma le taumalulu.

O le mafuaʻaga e tatau ai ona faia le aveeseina o lauulu laser i le tele o taimi ona o le tuputupu aʻe o lauulu i luga o tatou paʻu e iai se taimi.Leisa lauulu e fa'atatau i le fa'aleagaina o le fa'atupuina o lauulu e maua ai le fa'amutaina tumau.

ata2

E tusa ai ma le lauulu o le lima, o le vaega o lauulu i le taimi o le tuputupu ae e tusa ma le 30%.O le mea lea, o se togafitiga laser e le faʻaumatia uma follicles lauulu.E masani ona manaʻomia le 6-8 taimi o togafitiga, ma o togafitiga taʻitasi e 1-2 masina.

I lenei auala, pe a ma le 6 masina o togafitiga, e mafai e le aveeseina o lauulu ona maua se aafiaga lelei.E naʻo le faʻafeiloaʻi o le taunuu mai o le vevela vevela, ma soʻo se ofu matagofie e mafai ona ofuina ma le mautinoa.

ata4


Taimi meli: Feb-01-2023