Aisea e mafiafia ai nisi lauulu o tagata ae o nisi tagata e fananau mai ma le tino?

O lenei mea moni ei ai se sootaga sili ma le gafa.Afai o ou matua ma tagata matutua i le fale e leai ni lauulu o le tino, e aʻafia i mafuaʻaga faʻavae, ma o le avanoa e maua ai lauulu o lou tino e fai si maualalo.

sese Soprano Titanium (2)

Afai e malosi matua axillary poʻo vae lauulu i luga o matua, latou te tuʻuina atu foi i le tamaititi se avanoa sili atu o le ai ai se lauulu mafiafia o le tino.

sese Soprano Titanium (3)

Lona lua, i tausaga eseese, e mafai foi ona tupu le tuputupu aʻe o lauulu o le tino.Mo se faʻataʻitaʻiga, i le talavou, e mafai ona aʻafia tagata i totonu o latou androgens, ma e sili atu ona latou faʻafefe i lauulu mafiafia o le tino, 'ava ma le isu.O le tuputupu aʻe o nei lauulu e aʻafia i le androgen.A maeʻa le 45 tausaga, e mafai foi ona tupu le faʻafitauli o le malosi o lauulu o le tino.

sese Soprano Titanium (1)

Ae pe iai le tino pe leai foi le tino, e leai se aafiaga tele i le soifua maloloina o tagata.I se isi itu, pe afai e te filifili e le sa'o i taimi umaSoprano Titanium, e pei o le tosoina i le tweezers, saʻo saʻo i laumata mata, ma isi, e ono mafua ai le ita i le paʻu, ma e ono faʻaosoina ai ni faʻaleagaina o le paʻu, folliculitis, ma isi. Ae, o se faʻamataʻu tele.


Taimi meli: Ian-11-2023